Distribuiţi
In jos
avatar
Fondator
Mesaje : 33
Data de înscriere : 20/11/2017
Varsta : 17
Localizare : Reșița, România
Vezi profilul utilizatoruluihttp://whitegames.wikiforum.ro

Modalităţi şi sfaturi pentru prevenirea spargerii contului

la data de Lun Noi 20, 2017 8:17 pm
Cum spune și titlul, astăzi am să vă dau câteva sfaturi pentru prevenirea spargerii propriului cont de catre un alt utilizator, care defapt se crede "hacker", văzând sau pur și simplu ghicind parola contului tau. Nu am să mai stau la vorba și am să vă prezint în secțiunea de mai jos o listă întreagă cu sfaturi pe care vi le recomand să le luați în considerare.


- Nu vă mai puneți parole gen: "pisica" sau chiar utizatorul cu care sunteți înregistrat pe site/forum. Încercați să creați o parolă formată din simboluri, litere, cifre și așa mai departe, pe care, desigur, să o țineți și minte.
- Parolele folosite pe comunitatea WhiteGames (website și forum) nu le mai folosiți pe o altă comunitate sau pe alte jocuri multiplayer, deoarece se poate afla foarte ușor parola contului vostru de catre proprietarul comunității/server-ului respectiv.
- Nu mai distribuiti contul vostru altui utilizator (fie prieten, fie coleg). De asemenea nu vă mai arătați parolele în orice sursă de comunicație (facebook, mess sau chiar pe alte jocuri)

Acestea au fost cateva sfaturi pentru prevenirea spargerii contului, atât pe forum cat și pe website-ul comunității. Dacă voi mai găsi modalități și sfaturi noi, le voi anunța aici.
Sus
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum